Sukutapahtuma Jämijärvellä 7-9.7.2020

Hei
Oli taas mukavaa olla koolla suvun kesken, tällä kertaa Jämijärvellä, jonka Jämikeskukseen suvun esimies oli neuvotellut meille hyvät olosuhteet kokoustaa ja viettää aikaa yhdessä. Kiitos Pekka! Aloituskahveilla kuulimme Jämikeskuksen esittelyn, vt. kunnanjohtajan puheen ja yhden sukumme nestorin, Onni Honkalan, muistelun evakkomatkan jälkeisestä asettumisesta Jämijärvelle. Paikalla oli Kankaanpään Seudun edustaja, jonka juttu suvustamme ja tapahtumastamme julkaistiin heti seuraavana päivänä.

 
Hallitus kokousti ensimmäisen matkapäivänä ja suurin osa muusta väestä vietti aikaa liikuntatiloissa, koska sää ei suosinut. Illalla katsoimme yhdessä videoita sukuseuran matkoista Vpl. Pyhäjärvelle ja muualle itärajan taakse. 
Toisen päivän aamupäivällä kävimme kierroksella tutustumassa alueen merkillisiin lähteisiin, korsukeskukseen ja maastoon muutoinkin.

Iltapäivällä pidimme sukukokouksen ja katsoimme edellisenä päivänä kesken jääneen videon loppuun. Päivällisen jälkeen pidettiin perinteiset arpajaiset. Enemmistö jäi viettämään iltaa paikalle tilattujen musikanttien seurassa. Vaimoni ja minä lähdimme paluumatkalle Turkuun. 


Sukukokouksessa oli esillä sukurekisterin päivittäminen, yhdistyksen rekisteröinti ja mahdollinen kirjaprojekti. Uuteen hallitukseen, jonka toimikausi alkaa 1.1.2021, kuuluvat Salme Jusell, Pauli Karmala, Sami Karmala, Marja Kotasalmi, Jari Kukko, Joni Kukko, Anse Kämäräinen ja Paula Latva.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Heikki Honkala, pj. (31.12.2020 saakka)