Kukkojen sukukirje; asiaa sukukirjasta

Hyvää loppukesää Kukkojen sukuseuran jäsenet!

Tärkeää asiaa tekeillä olevasta Kukkojen suvun uudesta sukukirjasta.

Uuden Kukkojen suku III -kirjan valmistuminen on kiinni rahasta. Sukuseura kääntyykin nyt jäsentensä puoleen, jotta kirja saadaan painetuksi. Tukea voi antaa kahdella tavalla:

  • Maksamalla kirjan ennakkoon
  • Lahjoittamalla rahaa kirjahankkeeseen (maksuohjeet kirjeen lopussa)

Ennakkoon maksamalla kirjan saa hintaan 75 euroa. Myöhemmin kirja voi maksaa enemmän. Sukuseura päätti ennakkohinnasta 6.8. Tarjanne-risteilyllä pidetyssä vuoden 2022 sukukokouksessa. Kirjan lopullinen hinta määräytyy vasta, kun teoksen laajuus, valokuvien määrä ja painatuskulut täsmentyvät. Kirjaan tulee myös värikuvia ja se on kovakantinen. Tavoitteena on julkaista kirja ensi kesän sukukokouksessa, josta sen saisi myös mukaansa. Kirja tulee saataville myös sähköisenä. Yhtä paperikirjaa kohden on mahdollista hankkia 1-2 sähköistä versiota. Sukuseuran tilillä on tällä hetkellä noin 2000 euroa. Noin 6000 euroa tarvitaan, että kirja saadaan painetuksi. Ennakkomaksujen lisäksi kirjan valmistumista voi tukea lahjoituksin. Pitkäaikainen sukuseuran jäsen onkin jo ehtinyt yllättää sukuseuran laittamalla seuran tilille 500 euroa nimenomaan kirjaa varten. Hän toivoo olevansa ”malliksi nuoremmille ja varakkaammille” sukuseuran jäsenille — Voisikohan tämän esimerkin laittaa hyvänä ideana kiertämään?! Vuonna 1998 ilmestyneessä Kukkojen suku II -kirjassa on luettelo kirjatyötä lahjoituksin tukeneista. Uuteenkin kirjaan tulee vastaavat maininnat.

Jäsentietoja voi vielä palauttaa! Kirjan kirjoittaja, kirjailija ja sukuseuran hallituksen puheenjohtaja Pauli Karmala kertoo ainestoa olevan runsaat 500 sivua. Jäsentietojen päivityslomakkeita on palautettu hänelle useita kymmeniä, ja aineisto täydentyy vielä. Lomake on jälleen myös jokaisen kirjeen mukana. Sen saavat siten myös ne, jotka ovat jo lähettäneet tiedot. Itselle tarpeettoman lomakkeen voi antaa suvussa eteenpäin. Lomakkeen voi täyttää myös sähköisesti sukuseuran kotisivuilla.

HUOM: Aikaa jäsentietojen päivittämiseen on lokakuun loppuun eli tiedot pitää lähettää 30.10.2022 mennessä Pauli Karmalalle. Ohjeet lähettämiseen ovat ko. lomakkeessa. Aikaraja koskee myös muuta kirjaan tarjottavaa aineistoa eli valokuvia, muisteluita ja tarinoita.

Yksi tulonlähde sukuseuralle ovat jäsenmaksut. Kevään jäsenkirjeessä patistettiin jälleen niitä maksamaan. Muutamia vuosimaksuja onkin tullut tilille, samoin ainaisjäsenmaksu. Kiitokset maksajille! Uudet jäsenet sukuseura toivottaa tervetulleiksi. Nuorelle polvelle oma jäsenyys sukuseurassa tulee luontevasti esille heidän aikuistuessaan. Toiset liittävät jälkipolven jo lapsena ainaisjäsenenä seuraan. Ottakaa jäsenasioissa yhteyttä seuran sihteeriin (yhteystiedot kirjeen lopussa).

Tässä tili- ja viitenumerotiedot kootusti. Käyttäkää viitenumeroa, se säästää seuran pankkikuluja.
Kukkojen sukuseuran tili POP Suomen Osuuspankki (ent. Suupohjan Osuuspankki): FI49 4730 0010 0521 72
BIC-tunnus: POP FF122
Kirjan ennakkomaksu: Vaihtoehdot 1) pelkkä painettu kirja 75 euroa 2) painettu kirja 75 euroa + sähköinen versio 25 euroa/kpl …… viitenumero 7870
Kirjan tekemiseen osoitettu tukimaksu …… viitenumero 8031
Jäsenmaksut …… viitenumero 8044 (ainaisjäsen 200 euroa, vuosijäsen 20 euroa, perhejäsen 30 euroa, kattaa puolison ja alaikäiset lapset)

Kesäisin terveisin
Paula Latva, sukuseuran sihteeri, s-posti paula.latva@gmail.com, puh. 0400-747 970
Osoite: Latokartanontie 6-8 i 12, 35300 Orivesi
Puheenjohtaja Pauli Karmalan yhteystiedot: s-posti: pauli.karmala@gmail.com, puh: 044-288 7050
Osoite: Vilkunpolku 7a, 29600 Noormarkku